Bi-Kongen

Havregrynskugler med honning

Du skal bruge:

3 spsk. kakao
20 gram mørk chokolade
10 gram smør
75 gram flormelis
100 gram havregryn
½ dl skummemælk
2 spsk. honning
30 gram kokosmel

 

Sådan gør du:

Smør og chokolade smeltes sammen i et vandbad.
Øvrige ingredienser røres sammen, chokolademassen tilsættes.
Massen stilles køligt i en times tid, hvorefter den kan rulles til små kugler.
Kuglerne rulles i kokosmel

 

Tip:

Kuglerne kan evt. rulles i kakaopulver (drikkekakao) i stedet for kokosmel

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 14:49

As long as the surface on the honey is clean and not a foam layer on the honey (sign of fermenting).

...
07.11 | 14:46

Hi Cecilia
Normally there is nothing wrong with honey older than the expired date, if it has been kept at room temperature or cooler it can last for many years.

...
07.11 | 10:33

I have a jar of summerhoney that expires 050719 and a jar that expires 090720. Are they OK to eat? Best regards, Cecilia

...
27.09 | 19:23

Dejligt at høre at du synes min honning😀

Du er velkommen til at følge Bi-kongen inde på FB hvis du er interesseret i at følge med i hvad vi går og laver.

...
Du kan lide denne side