Bi-Kongen

Den nemme chokoladekage

Du skal bruge:

150 gram margarine
150 gram sukker
50 gram honning
175 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniliesukker
4 spsk. cacao
2 æg
¾ dl mælk
¾ dl vand

 

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på 175 grader.
Hæld alle ingredienserne i en skål, bortset fra vandet, og rør det med håndmikseren/køkkenmaskinen til ensartet dej.

Tilsæt vandet og rør lidt mere.

Hæld dejen i et smurt tærtefad, som bages midt i ovnen i ca. 25 min.

 

Tip:

Pynt evt. med glasur og kokosmel.

 

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 13:49

As long as the surface on the honey is clean and not a foam layer on the honey (sign of fermenting).

07.11 | 13:46

Hi Cecilia
Normally there is nothing wrong with honey older than the expired date, if it has been kept at room temperature or cooler it can last for many years.

07.11 | 09:33

I have a jar of summerhoney that expires 050719 and a jar that expires 090720. Are they OK to eat? Best regards, Cecilia

27.09 | 17:23

Dejligt at høre at du synes min honning😀

Du er velkommen til at følge Bi-kongen inde på FB hvis du er interesseret i at følge med i hvad vi går og laver.